El Restaurant

Benvinguts al web del Restaurant Sol-Ric de Tarragona

I és que 50 anys donen per a molt... Mig segle de vida durant el qual ens hem esforçat per ser el que avui som, sempre com no, al servei de les desenes de milers de clients que hem tingut el plaer de rebre al nostre establiment.

Però la història és simplement això, història. Avui continuem amb la mateixa il.lusió i les mateixes ganes del primer dia. Vine al restaurant Solric...

Tenim productes frescos de primeríssima qualitat

El peix i el marisc es compren diàriament a la subhasta. Les nostres carns són seleccionades especialment entre els millors proveïdors. Els nostres postres, casolanes. El nostre xef s'ocupa personalment del nostre hort 100% natural.

Menús especials que s'adapten al que ens demanen els nostres clients

Creiem que una atenció exquisida és la millor manera de rebre als nostres convidats

Durant els darrers anys hem treballat per tenir preus sense competència. La nostra cuina es fonamenta en el concepte "slow food": Menjar bé, sa, i sense presses.

Tenim una experiència durant més de 50 anys, sent una referència gastronòmica des de 1959 a la ciutat de Tarragona.

La nostra situació privilegiada, a 5 minuts de Tarragona i a 1 minut d'una les platges més conegudes i boniques de la ciutat (platja de l'Arrabassada)

Arribar fins al nostre restaurant és senzill i a més no hauràs de preocupar-te per buscar aparcament: Aparcament gratuït amb capacitat per a 50 vehicles.

Disposem d'un espai encantador en una antiga masia rústica del segle XVIII.

Comptem amb terrassa d'estiu coberta amb frondoses moreres i espai enjardinat.

Celler de vins exclusiu amb més de 120 referències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.